<
Tulosta

Kauniit ja isot vesi piha-allas ratkaisut. Tee unelmista totta.

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
1 - 10 / 16 tuloksesta

Uusi Vesiputous Fountain kaksipuolinen

Tuotenro: 1101

Vesiputous Fountain yksi tai kaksipuolinen. Lisäelementti suurelle piha altaalle. Lisävaruste pumpuille

340,00

Uusi Vesiputous järjestelmä

Tuotenro: 1001

Vesiputous järjestelmän voimme suunnitella ja asentaa omista vesi piha aloista kokoelmasta. Tee pihan rinnettä kauneimmillaan koristetuksi.

500,00 / Settiä

Uusi Beada

Tuotenro: 900

Beada piha alas on erittäin suosittu  puutarhan koriste, joka sopii sekä pienille, että suurille tilaalle. Kaunis muoto ja silmien lumous 

575,00

Uusi Isolda

Tuotenro: 4200

Isolda pihaallas paketti on aikaa iso ja tilaava. Se sopii mainiosti muotonsa johtuen isolle takapihalle ja puutarhalle.

950,00

Uusi Solveig

Tuotenro: 750

Solveig piha alas on iso puutrahan ja pihan katseenvangitsija ja lumoava koriste ja kohokohta

590,00

Aurelia, ilman pumppua

Tuotenro: 400

Aurelia on pikku söpö vesi piha-allas, mutta silti komea puutarha koriste ja lumous paikalle

 

200,00

Emoliina

Tuotenro: 500

Emoliina  vesi piha-alas paketti on oma tuunelma tuova kaunis pihan ja puutarhan lumoava koriste

410,00

Amanda

Tuotenro: 480

Pyöreä Amanda on kaunis ja aika iso. Mutten se voisi olla kuin vesileikki paikka lapsille tai koiralle, tai ihan ihanana kukkapenkkina.

 

 

315,00

Lea

Tuotenro: 1300

Lea piha-allaspaketti on keskikokoinen ja tasapohjainen. Suositus valita puolivarjo paikka.

560,00

Violiina

Tuotenro: 640

Piha-allas Violiina on ulkonäkönsä vuoksi ehdoton musiikin ystävälle, se muistuttaa viulua! Hanki pihaasi kauniisti soiva luonnon sävel

425,00
1 - 10 / 16 tuloksesta

Kauniit ja isot vesi piha-allas ratkaisut. Tee unelmista totta.

1400

 

Kauniit ja isot vesi piha-allas ratkaisut, joka makuun ja tyyliin lempi puutarhaan paikalle. Tee unelmistasi totta.

Onko unelmiesi piha-allas jotain muuta, kuin mitä olet tähän asti nähnyt jossain mualla? Nyt kai voit lopettaa etsimisen, sillä unelmiesi upea vesi piha-allas löytyy meiltä! Valikoimastamme löydät eri muotoisia piha-altaita, joilla toteutat puutarhaasi kauniin vesiaiheen koristeellisine istutuksineen. Voit lisätä altaaseen myös puron, lähteen tai suihkulähteen erillisenä osana. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja poimi upea allaskokonaisuus valikoimastamme!

Talvenkestävä ja ympäristöystävällinen

Osa piha-altaistamme voisivat olla aika isoja, jopa 3200 litraisia ja halkaisijaltaan suurimmillaan jopa noin 3 metrin leveä. Allasta ei tarvitse tyhjentää talveksi, kun se asennetaan niin, että vähintään ¾ altaasta on asennettu maanpinnan alle. Altaat on valmistettu kestävästä, joustavasta ja myrkyttömästä materiaalista. Allas kestää jopa 25 vuotta, kun se on asennettu ja sijoitettu oikein.

Miten piha-allas kannattaa sijoittaa?

Sijoita piha-allas puutarhaasi kuten lammet ovat luonnossa: puolivarjoisalle paikalle, jossa veden äärellä kasvavat kukkaset – kurjenmiekka, lumme, rantatädyke jne. – luonnostaan viihtyvät. Mieti paikkaa valitessasi, mistä otat altaaseen tarvittavan kiertoveden, jotta vesi pysyy puhtaana ja altaaseen ei kehity levää.

Toimitamme piha-altaan suoraan pihallesi

Toimitamme piha-altaan suoraan kotipihallesi tai vaikka vapaa-ajan asunnollesi, tien ollessa kalustollemme kulkukelpoinen (ns. kolminumeroinen tie). Kaivuutyöt allasta varten kannattaa tehdä vasta toimituksen jälkeen, jotta saat tehtyä tai teetettyä ne piha-altaan muotojen mukaisesti. Allastoimitus sisältää pumpun, jos ei ole erikseen toisin mainittu.  

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa ja toteuta allas unelmasi! 

Unelmiesi piha-allas löytyy meiltä

Onko unelmiesi piha-allas jotain muuta, kuin mitä olet tähän asti nähnyt rautakauppojen valikoimassa? Nyt voit lopettaa etsimisen, sillä unelmiesi upea piha-allas löytyy meiltä!

Valikoimastamme löydät eri muotoisia piha-altaita, joilla toteutat puutarhaasi kauniin vesiaiheen koristeellisine istutuksineen. Voit lisätä altaaseen myös puron, lähteen tai suihkulähteen erillisenä osana. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja poimi upea allaskokonaisuus valikoimastamme!

Kuvituskuva

Talvenkestävä ja ympäristöystävällinen

Piha-altaamme ovat jopa 3200 litran vetoisia ja halkaisijaltaan suurimmillaan jopa noin 2 x 3 metrin kokoisia. Allasta ei tarvitse tyhjentää talveksi, kun se asennetaan niin, että vähintään ¾ altaasta on asennettu maan alle.  

Altaat on valmistettu kestävästä, joustavasta ja myrkyttömästä materiaalista. Allas kestää jopa 25 vuotta, kun se on asennettu ja sijoitettu oikein.

 

Miten piha-allas kannattaa sijoittaa?

Sijoita piha-allas puutarhaasi, kuten lammet ovat luonnossa: puolivarjoisalle paikalle, jossa veden äärellä kasvavat kukkaset – kurjenmiekka, lumme, rantatädyke jne. – luonnostaan viihtyvät.

Mieti paikkaa valitessasi, mistä otat altaaseen tarvittavan kiertoveden, jotta vesi pysyy puhtaana ja altaaseen ei kehity levää.

 

Toimitamme piha-altaan suoraan pihallesi

Toimitamme piha-altaan suoraan kotipihallesi tai vaikka vapaa-ajan asunnollesi, tien ollessa kalustollemme kulkukelpoinen (ns. kolminumeroinen tie).

Kaivuutyöt allasta varten kannattaa tehdä vasta toimituksen jälkeen, jotta saat tehtyä tai teetettyä ne piha-altaan muotojen mukaisesti.

Allastoimitus sisältää pumpun.  

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja toteuta allasunelmasi!

 

kuvitus kuva


Powered by Powered by