<

Ammygo Oy tarjoaa sisältäen kotiinkuljetuksen samaan hintaan:

Kauniit, kestävät ja isot piha-allaspaketit puutarhaan.  Tilaa  tästä  - Pihaallas paketit

Viherpeukalon pihaharrastuksiin näppärä monitoimi-aquaponics ihme "Demetran kasvari kaukalo"Tilaa  tästä  - Demetran kasvarikaukalo

Suomen laajin moottorikelkka ahkioiden ja varusteiden valikoima, joka menoon ja käyttöön. Tilaa  tästä - Moottorikelkan ahkiot ja lisävarusteet

isot_kauniit_vesi_piha-allas_paketit  Ihme_Demetran_kasvari_kaukalo  Suomen_suurin_ahkiouden_valikoima

Tunnuslauseemme:  Paras kaveri ammattiharrastajille kesästä talveen!

Meiltä löytyy ammattiharrastajille aina jotain sopiva työhön ja puuhailuun kaikkina vuodenaikoina.

Olisitko moottorikelkkailun fani, tai ”multasormi ja viherpeukalo”, tai haluat pihallesi kauniin piha alakseen, tai olet kai kalastus-, metsä-, ulkoilu-, maatalous- ja matkailuyritys.Valikoima voi tuntua aluksi laajalta ja melkein kaikkea laidasta laitaan.Ammygo Oy toimii yhteistyössä muiden suomalaisten yrityksien kanssa ja kehittää omia tuote- ja palvelupakettia asiakkaiden iloksi ja toivomuksien mukaisesti. Muoviosat ja ahkiot hankimme Makplast Oy:ltä, jonka tuotteiden vankaa laatu on jo hyvin tunnettu suomalaisten keskuudessa ja maailmalla. Koska valtaosa myynnissämme olevasta valikoimasta on isot ja kookkaat jutut, tarjoamme asiakkaillemme kotiinkuljetuspalvelun veloituksetta, jos muuta ei mainittu. Varmuuden mukaan, tutustu toimitusehtojemme sivujen alapuolelta.

Kova suositus ostajalle tehdä n.s. ”kimppatilauksen” kavereiden kanssa. Silloin, ostosi loppuksi voisi tulla edullisemmaksi - 20, 30 eurolla, tai jopa enemmän. Valitse silloin kimppalaskutus vaihtoehto. Silloin voit maksa vaan 100 euroa tilauksen yhteydessä ja loput alesummasta paikan päällä kortilla.

Aina kannattaa laitaa tarjouspyyntö - tilaus(at)ammygo.fi .

Huomio! Lapin ja Ahvenanmaan asiakkaat teimme toimituksia alueesi silloin, kuin samaan matkaan menossa olevien tilauksien arvo on vähintään - 1500 euroa.

Huomio!  Yritysasiakkaat - teimme, joka toimituksen yhteydessä erikseen räätälöidyin tarjouksen, kunnes, tietysti, tilauksen arvo on kohdallaan.

Ammygo

 


Tuotenro: 480

Pyöreä Amanda on kaunis ja aika iso. Mutten se voisi olla kuin vesileikki paikka lapsille tai koiralle, tai ihan ihanana kukkapenkina.

 

 

265,00
Tuotenro: 789

Demetran kasvarikaukalo on näppärä aguaponics viljelyalusta ja on uusi innovatiivinen viherpeukalon harrastuksiin ratkaisu moneen käyttöön.

275,00 €
238,00 / settiä
Toimituksen paino: 14 kg

Uusi

Tuotenro: 900

Beada piha alas on erittäin suosittu  puutarhan koriste, joka sopii sekä pienille, että suurille tilaalle. Kaunis muoto ja silmien lumous 

395,00

Tuotenro: 1300

Lea piha-allaspaketti on keskikokoinen ja tasapohjainen. Suositus valita puolivarjo paikka.

360,00

Uusi

Tuotenro: 750

Solveig piha alas on iso puutrahan ja pihan katseenvangitsija ja lumoava koriste ja kohokohta

360,00
Tuotenro: 1101

Vesiputous Fountain yksi tai kaksipuolinen. Lisäelementti suurelle piha altaalle. Lisävaruste pumpuille

290,00
Tuotenro: 640

Piha-allas Violiina on ulkonäkönsä vuoksi ehdoton musiikin ystävälle, se muistuttaa viulua! Hanki pihaasi kauniisti soiva luonnon sävel

325,00
Tuotenro: 2000

Pikkuveli ahkio 200 moottorikelkan ahkio sai nimensä, sen johdosta, että osaa hyvin hoitaa raskaatkin hommat.

410,00 €
420,00
Powered by Powered by